Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Cariere

NobileVinuri.ro este deţinut şi administrat de SC GALs Business Trading S.R.L.

Pe o piaţă de desfacere limitată doar de numărul persoanelor de pe Terra, GALs Business Trading intenţionează să înfiinţeze câte un magazin virtual cam pentru orice categorie de bunuri de larg consum existente. De ce să nu vă alăturaţi nouă? Motto-ul nostru este: „If you have it, we’ll sale it”, aşa că suntem într-o continuă căutare de noi parteneri indiferent de obiectul lor de activitate, tot ceea ce contează e ca produsul dumneavoastră să fie pretabil vânzărilor on-line. Putem creşte împreună produsul dumneavoastră atât ca vânzări cât şi ca renume, numărul mare de vizitatori unici al magazinelor noastre garantează acest lucru.

Vrei să te alături echipei GALs? Trimite-ne CV-ul tău în care să ne explici de ce şi în ce condiţii îţi doreşti să lucrezi alături de noi şi poate vei deveni parte a grupului cu cea mai mare acoperire pe retail-ul on-line.

Ai o propunere de colaborare pentru noi? Suntem deschişi oricărui fel de parteneriat!

 

VĂ AŞTEPTĂM SĂ COLABORĂM!

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145