Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Condiţii / Detalii livrare

Comanda oricăruia dintre produsele de pe acest site se poate efectua prin formularul de comandă de pe site, prin telefon la 0769 56 02 85 sau prin email la comenzi@gals.ro, între orele 09:00 - 17:00, de luni până vineri.

După efectuarea comenzii cu ajutorul formularului de comandă veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii. Confirmarea înregistrării comenzii dumneavoastră va fi transmisă prin email alături de factura proforma.

Produsele din magazinul nostru se livrează prin intermediul curieratului rapid iar plata se va efectua ramburs, astfel nu sunteţi nevoiţi să plătiţi produsul decât în momentul în care vă parvine.

Timpul de livrare - din momentul primirii confirmării - pentru 95% din comenzi este de 24 - 48 h în timpul săptămânii. Comenzile efectuate vinerea vor fi primite cel mai devreme luni.

Tariful transportului este de 21 RON pentru comenzile cu greutatea de pana la 3 kg inclusiv, iar pentru comenzile ce depasesc aceasta greutate tariful transportului creste cu 1 RON pentru fiecare kg in plus. Spre exemplu transportul unei comenzi de 4 kg va costa 21 + 1 = 22 RON, pentru una de 5 kg va costa 23 RON, pentru una de 6 va costa 24 RON etc.

Pentru comenzile valoric importante transportul este gratuit.

Pentru comenzile ce depăşesc suma de 1500 ron este necesară plata unui avans în cuantum de 30% din valoarea comenzii, în contul nostru deschis la OTP Bank, RO74 OTPV 1120 0037 7515 RO01, după ce în prealabil veţi primi factura proformă. Confirmarea plăţii avansului se va face prin trimiterea unei copii a dovezii plăţii prin e-mail la office@gals.ro sau prin fax la 0378102400.

Pentru comenzile din afara României plata se va efectua integral în avans prin metoda mai sus menţionată, iar pentru costurile de transport vă rugăm consultaţi www.dpd.com/ro.

Orice produs poate fi returnat în maxim 10 zile de la primirea acestuia, cu rambursarea integrală a valorii acestuia, cu respectarea condiţiei ca ambalajul şi produsul în sine să nu fie deteriorate.

Preţurile produselor de pe acest site conţin TVA.

Pentru toate condiţiile si drepturile utilizatorilor NobileVinuri.ro vă rugăm consultaţi pagina de Termeni şi condiţii.

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului: Telefon gratuit din reteaua ROMTELECOM INFO CONSUMATOR 0800.080.999 - www.anpc.gov.ro

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145