Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Despre noi

Dovezile arheologice sugerează că cea mai timpurie producţie de vin, obţinută prin fermentarea strugurilor, a apărut în zone din Georgia şi Armenia in jurul a 8000-6000 ÎHr. Aceste locaţii sunt toate în zona ariei naturale a viţei de vie Europene “Vitis vinifera” . Printre milenii vinul a căpătat o aura mistica, divină, devenind probabil cea mai nobilă băutură dintre toate, el nelipsind din paharul niciunui mare om al lumii.

Au trecut 10.000 de ani de la apariţia acestei nobile licori, 10.000 de ani în care numărul celor care cunosc şi apreciază nobleţea absolută din sticla de vin a crescut, iar după 10.000 de ani pentru a satisface dorinţele iubitorilor de vin a apărut nobilevinuri.ro, magazinul care-şi propune să ducă mai departe statutul nobiliar al vinului, şi de ce nu, de a „înnobila” cu ale noastre alese sticle de vin conştiinţa şi sufletul celor ce apreciază cu adevărat vinul.

Au fost nevoie de 10.000 de ani de evoluţie umană, ani de cunoaştere, ani în care omul să înveţe să iubească, să respecte, să preţuiască vinul adevărat. Ne place să credem că nobleţea acestor 10 milenii se regăseşte îmbuteliată în fiecare dintre sticlele noastre de vin, în timp ce principalul nostru scop este acela de a împărtăşi cu dumneavoastră experienţa divină a vinurilor de calitate, a vinurilor nobile!

Magazinul nobilevinuri.ro este unul dintre cele mai importante magazine ale S.C. GALs Business Trading S.R.L. (www.gals.ro)

nobilevinuri.ro a apărut în urma dorinţei noastre de perpetua “cultul” vinului bun, vinului nobil, şi de a oferi clienţilor noştri vinuri premium atent alese din diverse colţuri ale lumii, din ţări cu identitate bine conturată în această industrie.

Veţi regăsi printre produsele noastre vinuri produse în ţările ce ocupă an de an primele 10 locuri in topul cantităţilor de vin produse, fapt ce constituie o garanţie suplimentară a calităţii vinului nostru.

Selecţia de vin românesc este şi ea una foarte atent studiată, selecţie făcută pentru a vă putea oferi doar cele mai bune vinuri din România, fără nici un fel de compromis.

Asftel, “plimbându-vă” prin “cramele” noastre virtuale veţi constata că este absolut imposibil să nu gasiţi măcar o sticlă de vin cu caracteristici absolut echivalente cu cerinţele dumneavoastră.

Personalul magazinului este aici doar pentru dumneavoastră, pentru a va asculta şi eventual pentru a vă sfătui, sau, de ce nu, pentru a asculta sfaturile dumneavoastră; astfel, dacă doriţi un anume vin pe care noi nu îl deţinem , nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a ne solicita produsul pe care îl doriti şi vom face tot posibilul ca acesta să apară alături de produsele noastre obişnuite.

nobilevinuri.ro există în primul rând pentru clienţii ce cunosc statutul nobiliar al vinului, pentru cei ce înţeleg că vinul este un element ce desăvârşeşte mare parte din aspectele unei vieţi de calitate!

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145