Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Domeniul Coroanei Prestige - Cabernet Sauvignon Magnum

Disponibilitate: În stoc

176,00 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

OR

Prezentare

Acest vin rosu sec are un nas condimentat subtil. Gustul este armonios, generos si cu o complexitate foarte frumoasa pe note minerale expresive. Tanini de o mare eleganta si cu o nota subtila de lemn; la aerare dezvolta arome de dulceata de smochine.

Domeniul Coroanei Segarcea Prestige - Cabernet Sauvignon Magnum

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • Domeniul Coroanei Segarcea Prestige - Cabernet Sauvignon Magnum

Detalii

Pentru aceasta gama, din cele 46 de hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual la un nivel de maturitate de 235g zahar/litru de must, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare – fermentare, in vinificatoare speciale cu piston, timp de aproape doua luni. Coborarea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un procedeu traditional si permite o extragere mai mare de culoare si tanini. Pentru maturare, s-a ales o combinatie de baricuri din lemn francez si lemn american, in proportie de 60% baricuri noi si 40% baricuri la a doua trecere.

Temperatura recomandata de servire este de 18 - 20ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului, astfel incat acesta sa fie cat mai natural.

Mai multe informaţii

Tara Romania
An 2007
Grade alcoolice 13.80
Provenienţă Segarcea
Soi Cabernet Sauvignon
Volum 1500 ml
Culoare rosu
Varietate sec

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145