Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Domeniul Coroanei Prestige - Pinot Noir

Disponibilitate: În stoc

35,00 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

OR

Prezentare

Un Pinot noir expresiv, foarte agreabil. Se regasesc note fructate de rodie si condimente. Gustul este complex si bogat, cu taninuri topite. Aspect de lemn foarte discret, usor vanilat.

Domeniul Coroanei Segarcea Prestige - Pinot Noir

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • Domeniul Coroanei Segarcea Prestige - Pinot Noir

Detalii

Pentru aceasta gama, din cele 23 de hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate de 235g zahar/litru de must, au fost desciorchinati si tinuti la macerare – fermentare, in vinificatoare speciale cu piston timp de zece zile. Coborarea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un procedeu traditional care permite o extragere mai mare de culoare si tanini. Pentru maturare s-a ales o combinatie de baricuri din lemn francez si lemn american, in proportie de 60% baricuri noi si 40% baricuri la a doua trecere.

Temperatura recomandata de servire este de 17 - 18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului, astfel incat acesta sa fie cat mai natural.

Mai multe informaţii

Tara Romania
An 2008
Grade alcoolice 13.50
Provenienţă Segarcea
Soi Pinot Noir
Volum 750 ml
Culoare rosu
Varietate sec

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145