Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Kanonkop Paul Sauer

Disponibilitate: Stoc epuizat

149,00 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare

Un vin rubiniu închis, bine-structurat, cu arome explozive de condimente, nuci, fructe de padure si salcâm. Foarte echilibrat, cu taninuri ferme si un sfârsit lung, matasos, e un vin clasic, cu un potential de îmbatrânire de 10-12 ani. Multi îl considera mai elegant decât Kanonkop Cabernet Sauvignon. A primit atât de multe premii si distinctii, încât a devenit o legenda vie care se rescrie an de an.

Kanonkop Paul Sauer

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • Kanonkop Paul Sauer

Detalii

Cupaj: 70 % Cabernet Sauvignon, 15 % Merlot si 15 % Cabernet Franc Kanonkop este echivalentul sud-african al unui Premier Cru din Bordeaux. Specialistii considera ca aici se produc cele mai bune vinuri rosii din Africa de Sud. Succesul lor internatonal se datoreaza faptului ca raspund exigentelor consumatorilor moderni, tot mai cuceriti de vinurile Lumii Noi vinificate în stil frantuzesc: calitate extraordinara, la preturi infinit mai mici. Pentru ca e vinul lor de vârf, nepotii i-au dat numele bunicului, întemeietorul podgoriei. E unul dintre marile vinuri ale Lumii Noi, facut în stilul traditional al Bordeaux-ului: un cupaj elegant de 70% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot si 15% Cabernet Franc, maturat timp de 24 luni în baricuri noi de Nevers.

Mai multe informaţii

Tara Africa de Sud
An 2005
Grade alcoolice 14,50
Provenienţă Stellenbosch
Soi Cabernet Sauvignon + Merlot
Volum 750 ml
Culoare rosu
Varietate sec

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145