Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

La Cetate Miracol - Cabernet Sauvignon

Disponibilitate: În stoc

47,00 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

OR

Prezentare

Un vin rosu sec ce prezinta arome robuste de coacazele negre, capuccino si menta, acompaniate de nunante de vanilie si frunze uscate. Are o aciditate bine asezata si un postgust elegant, exprimat in note dulci si condimentate.

La Cetate Miracol - Cabernet Sauvignon

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • La Cetate Miracol - Cabernet Sauvignon

Detalii

Chiar daca Merlot-ul este “mana sa dreapta” si impreuna pot face lucruri minunate, Cabernet-ul nu trebuie decat sa se arate, iar lumea il va recunoaste: sobru, impetuos, ferm, hotarat, drept si puternic, asa cum trebuie sa fie orice rege. Profunzimile sale sunt evidente nu trebuie sa netezeasca niciun colt, nu trebuie sa dea vreo explicatie. El este, si atat. De la primele arome, izbucnite parca din strafundurile pamantului, pana la eleganta ultimei clipe de gust, Cabernet-ul isi demonstreaza nobletea legendara, suprematia in coagularea zecilor de nuante care definesc un vin mare si meritul de a avea cei mai multi supusi de pe Pamant. Este un vin pe care il poti intelege imediat sau pe care il poti studia in ani si ani de evolutie, dar pe care niciun iubitor de vin nu-l poate ignora.

Mai multe informaţii

Tara Romania
An 2009
Grade alcoolice 13,50
Provenienţă Oltenia
Soi Cabernet Sauvignon
Volum 750 ml
Culoare rosu
Varietate sec

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145