Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Livia Sarba

Disponibilitate: În stoc

20,90 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

OR

Prezentare

Asociere culinara: se potriveste cu un meniu bazat pe preparate de pasare si legume, insa aceasta Sarba este un vin suficient de viguros sa sustina si o friptura de porc.Temperatura potrivita pentru consum este de 10-11 grade Celsius.
Premii: medaliat cu argint la Festivalul Bachus 2010.

LIVIA Sarba

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • LIVIA Sarba

Detalii

Vinificatie: cultivat natural si produs fara utilizarea produselor chimice, cules manual, macerare a strugurilor timp de 14-15 ore la temperatura de 10-12 grade Celsius, separarea mustului cu ajutorul preselor cu vid. Limpezirea mustului, fermentarea alcoolica in cisterne de inox la temperatura de 14-16 grade Celsius timp de trei saptamani, urmat de limpezire si detartrare. Vinul filtrat se imbuteliaza si se pune la pastrare. Note de degustare: acest vin sec este unul sprinten, cu o aciditate potrivita, dar care asigura ca e si corpolent, impresionand prin culoarea galben-verzuie, stralucitoare si frumoasa.Are un parfum intens de flori de cires si de piersica coapta, este usor si semiaromat.

Mai multe informaţii

Tara Romania
An 2010
Grade alcoolice 12,50
Provenienţă Cotesti
Soi Sarba
Volum 750 ml
Culoare alb
Varietate sec

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145