Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Marques de Grinon Magnum - Cabernet Sauvignon

Disponibilitate: În stoc

284,00 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

OR

Prezentare

De culoare rosu-purpuriu, acest Cabernet Sauvignon umple paharul cu arome intense de fructe rosii salbatice si mirodenii, care se combina maiestuos cu notele de scortisoara, tabac ai ciocolata. Pe palat, e corpolent, cu o fructuozitate rara. Are o structura foarte buna si taninuri rotunde, blânde. Poate fi învechit 10 ani.

Marques de Grinon Magnum - Cabernet Sauvignon

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • Marques de Grinon Magnum - Cabernet Sauvignon

Detalii

Carlos Falcó y Fernandez de Cordova, Marques de Grinon, este marele vizionar al industriei moderne a vinului din Spania. Si-a câstigat aceasta faima datorita inovatiilor pe care le-a introdus odata cu construirea, in 1974, a podgoriei de pe Domeniul Valdepusa, din apropiere de Toledo, aflat in proprietatea familie sale inca din 1292! Odata cu el a inceput epoca moderna a vinului spaniolViile Valdepusa au o arhitectura speciala, care permite expunerea maxima la soare a ciorchinilor si frunzelor, ducând la o coacere uniforma - un alt factor-cheie al calitatii vinurilor produse de Carlos Falcó. Nu in ultimul rând, calitatea vinului e reflectata si de etichetele considerate a fi unele dintre cele mai "nobile" din lumea vinului.Adevarata recunoastere a venit in 2002, când Domeniul Valdepusa a fost declarat de catre statul spaniol ca fiind primul "Vino de Pago" al tarii - cea mai inalta clasificare a vinurilor spaniole. Domeniul Valdepusa a primit, astfel, recunoasterea legala a statutului de producator al celor mai bune vinuri cu Denumire de Origine din Spania. Vinurile produse la Valdepusa au cules marile premii ale concursurilor internationale, au primit punctaje maxime din partea criticilor si jurnalistilor de specialitate si, mai ales, nu lipsesc de pe listele de vinuri ale marilor restaurante din lume.

Mai multe informaţii

Tara Spania
An 2003
Grade alcoolice 14,50
Provenienţă Valdepusa
Soi Cabernet Sauvignon
Volum 1500 ml
Culoare rosu
Varietate sec

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145