Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Oprisor Passarowitz - Magnum

Disponibilitate: În stoc

229,00 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

OR

Prezentare

Putem simti foarte bine cirese negre supracoapte, coacaze negre, afine, visine, dar si aroma de ciocolata neagra, boabe de cacao si vanilie tipice lemnului in care au fost maturate vinurile. La gust vinul e corpolent, robust, extractiv, cu o aciditate ce il face usor vioi, cu promisiuni excelente pentru viitorul vinului invechit in sticla si o catifelare invaluitoare pe final.

Oprisor Passarowitz

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • Oprisor Passarowitz

Detalii

PASSAROWITZ 1718 este un vin ce sugereaza, in acelasi timp, spiritul german (o anumita claritate, asprime, forta, rigoare), dar si pe cel oltenesc (un prim atac gustativ intens, proaspat, cu o evolutie catifelata si o structura fina, ce mascheaza duritatea si astringenta de pe final a vinului). Este un vin echilibrat, puternic, cu o culoare extraordinara, in care aroma de lemn se integreaza foarte bine cu aroma strugurilor din cele cinci soiuri.

Pentru cupaj s-au folosit toate cele cinci soiuri importante de vinuri rosii de la Crama Oprisor: Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir, Dornfelder, fiecare dintre ele avand un aport considerabil in acest cupaj. Am ales aceasta solutie de cupajare deoarece am dorit ca, pe langa soiurile rosii traditionale zonei Mehedinti (Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir), sa introducem si un “strain” nobil (soiul Dornfelder), care sa imprime finete si aroma condimentata vinului.

Mai multe informaţii

Tara Romania
An 2007
Grade alcoolice 13,50
Provenienţă Mehedinti
Soi Cabernet Sauvignon + Merlot + Shiraz + Pinot Noir + Dornfelder
Volum 1500 ml
Culoare rosu
Varietate sec

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145