Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Piccini Brunello di Montalcino Magnum

Disponibilitate: În stoc

269,00 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

OR

Prezentare

Maturarea lui Piccini Brunello di Montalcino Magnum: 20 luni în butoaie de stejar 25hl; 4 luni in barrique; stocare: 24luni, 6 luni rafinament în sticle.
Note degustare: Culoare rosu-închis

Piccini Brunello di Montalcino

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • Piccini Brunello di Montalcino

Detalii

Clasificare: DOCG Struguri: Sangiovese Grosso 100% Daca Toscana este considerata epicentrul vinurilor italiene, vinurile de Montalcino (Brunello si Rosso) marcheaza in timp “cand” si “unde” se intampla aceste lucruri. In panteonul criticilor de vin, Brunello primeste recunoasterea internationala pentru unul din cele mai bune vinuri din lume, nu doar italiene.Strugurii sunt alesi manual la sfarsitul verii, când sunt perfect copti, de obicei în octombrie. Fermentarea are loc în otel inoxidabil pentru 15-20 zile. Farmecul unui vin complex, ca Brunello di Montalcino deriva din perioada de învechire, în care vinul proaspat fermentat se maturizeaza si asimileaza lent, arome si parfumuri de la lemnul butoaielor. Vinul ramâne în stejar timp de cel putin 2 ani si apoi înca 6 luni în sticle. Înainte de îmbuteliere, vinul este depozitat într-un mediu de temperatura controlata pâna la lansarea sa pe piata, incepand cu minim al 5-lea an dupa recoltare.

Mai multe informaţii

Tara Italia
An 2003
Grade alcoolice 13,50
Provenienţă Toscana
Soi Sangiovese
Volum 1500 ml
Culoare rosu
Varietate sec

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145