Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Recas Uberland Cuvee

Disponibilitate: În stoc

95,00 RON

Fii primul care evaluează acest produs.

OR

Prezentare

"Uberland-ul 2009 e un cupaj de trei soiuri ( Merlot 85%, Cabernet 10% si Feteasca Neagra 5%), un vin cursiv si amplu ce aduce cu el arome frumos rotunjite de cireasa si pruna. Isi pastreaza intensitatea de la inceput pana la sfarsit (ba chiar la final pare mai viu ca la debut). Un vin inca foarte tanar. In postgust revin izuri moi de smochina si ierburi aromate." (vinul.ro)

Recas Uberland Cuvee 2009

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

  • Recas Uberland Cuvee 2009

Detalii

Notele de degustare sunt scrise de Hartley Smithers- oenologul Cramelor Recas:

"Un amestec aproape alchimic, în care cele doua soiuri implicate colaboreaza perfect, fara sa se se simta vreun moment ca ar fi vorba de un cupaj, nu de un soi pur. Nasul porneste din note de afumat si de grafit, create apoi spre fructe deshidratate, pentru a se deschide brusc într-un complex de dulceturi, gemuri si fructe zemoase, sustinut din planul secund de urme de cerneala, lemn uscat, cardamom, frunze uscate, vanilie, eucalipt si boia de ardei rosu. Gustul tradeaza imediat tineretea vinului, însa doar prin aciditatea înca ridicata ai senzatia de vin tare, cu alcool puternic. În rest - corpul solid, evolutia gustativa, fluenta de matase cu care se trece de la un ton la altul, postgustul elegant si lung - toate ar sugera un vin matur, aproape de vârsta de consum. Perfect pentru colectionarii rabdatori abia începând din 2012-13, însa deja senzational de studiat pentru pasionatii cu înclinatie spre meditatie. Este o adevarata excursie prin expresiile tipice ale vinului rosu de anvergura, cu schimbari molcome, dar spectaculoase."

Mai multe informaţii

Tara Romania
An 2009
Grade alcoolice 14.00
Provenienţă Banat
Soi Merlot + Cabernet Sauvignon + Feteasca Neagra
Volum 750 ml
Culoare rosu
Varietate sec

Etichete produs

Foloseşte spaţii între etichete. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145