Site-ul este in procesul de reorganizare!
Ne cerem scuze pentru inconvenienta provocata si pentru eventualele probleme legate de comenzile deja plasate.

Vin pentru evenimente

Va oferim vin de nunta, petreceri private, evenimente corporatiste, receptii sau orice altfel de evenimente organizati. Efectuam livrari oriunde in tara.

Ce soiuri?

Pe langa vinurile pe care le puteti vizualiza in magazinul nostru virtual va oferim o gama de peste 30 de soiuri de vin de masa la vrac pentru evenimente din renumita zona viticola, Dealurile Moldovei. Toate aceste vinuri detin Indicativul Geografic specific zonei si includ soiuri specifice, dar si soiuri raspandite la nivel national.

• Vinuri de masa albe: Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Feteasca Regala, Feteasca Alba, Riesling Italian, Riesling de Rhin, Chardonnay, Zghihara de Husi, Aligote, Francusa, Grasa de Cotnari, Babeasca Gri, Cramposie, Rkatitelli, Golia, Ozana, Raluca, Unirea, Donaris, Plavaie, Furmint.
• Vinuri de masa rosii: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Feteasca Neagra, Babeasca Neagra, Arcas, Burgund Mare, Balada, Portugais Bleu, Codana, Cadarca.
• Vinuri de masa aromate: Tamaioasa Romaneasca, Traminer Roz, Traminer Aromat, Sarba, Muscat Ottonel, Busuioaca de Bohotin, Aromat de Iasi, Negru Aromat.

Cat costa?

Pretul pentru vinul de masa variaza intre 5 - 9 Lei/Litru, iar pentru comenzile mari acesta este negociabil.

Cum comand?

Daca aveti intrebari sau doriti sa comandati unul sau mai multe soiuri de vin de masa din gama pe care v-am pus-o la dispozitie, ne puteti contacta telefonic la numerele 0740 820 280 sau 0233 622 450 sau ne puteti trimite un e-mail la comenzi@gals.ro cu cererile sau intrebarile dumneavoastra, in care sa ne lasati si un numar de telefon si va vom suna noi in cel mai scurt timp.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C.GALS business trading S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19145